Knight Online Int Priest Hakkında Rehber (Farm için ideal) Gamesdepot - all things funny com

Thứ Sáu, 8 tháng 2, 2019

Knight Online Int Priest Hakkında Rehber (Farm için ideal) Gamesdepot

Best comment

  1. Ramiz Karaeski: SHEL SET ARTI KAC CEVAPLARSAN SEVİNİRİM
  2. burak yavuz: kanalıma hoşgeldiniz yazısının büyüklüğünden videoyu izleyemedim
  3. brienne tarth: +Gamesdepot tabiki şaka bir yana haklısın.eline emeğine sağlık.bilgilendirmek için uğraşıp edit yapıyorsun.bizde mage farm hesaplar daha uygun olur diye düşündük 2 kişiyiz gündüz eslant gecede ufak ucak cz de durmayı planlıyoruz.2 pc ilede sürekli pazar yaparsak bu itemleri dizmek daha hızlı olacaktır.
  4. Ragerider: İngiliççe bilen bi Ko yayıncısı @_@
  5. Cangonulacarr: Reis berserker warrior bi video çek ya pk bf item nasil olmali seviliyorsun
  6. Ömer Faruk BIYIK: dual rof 3 ve türevleri + +8 int krowaz set int draki pentand 3glass belt ile 1v1 de ortalama üzerindeki çoğu karakter kesiliyor boktan +7 ruahue ile bile denedik ama böyle yağacağına +9 hb +7 krowaz set ve +3 standart takılar dizsen daha iyi iş yapıyor pkda
  7. ХьаIэцIыкIу Мурат: Ya sanki geçen gün bir bedelli askerlik videosunda sizin videonuzu izledim.Çektiniz mi böyle bir video?O şahsa çok benziyorsunuz.
  8. Gamesdepot: Merhabalar, Steamko çok ayrı, ancak genel mantıkta baktığım zaman. 1. Soruna yanıt olarak belirtmiş olduğun skill düzeni ile oynayabilirsin. 2. Soruna yanıt olarak itemların iş yapıp yapmayacağını sunucunun durumuna göre yorum yapmak gerek, ancak belirttiğin takımlarla oynayabilirsin. Int priest ile güzel farm yaparsın diye düşünüyorum. 👍
  9. ХьаIэцIыкIу Мурат: Haha şimdi baktım kanalınıza siz mişsiniz :)))
  10. ORGUD BASKIN: BryanThePALADİN ..................... :) ^^ bu ınt prıest dendimi aklıma :ARMAGEDDON OLYMPİA gelir :) Unutuluanları unutmayan ben ...eskilere selam olsun :)

Knight Online Int Priest Hakkında Rehber (Farm için ideal)

17,402 views views1,651 followers
98 Likes98 Dislikes
Knight Online Explore in YouTube Gaming Gaming Upload TimePublished on 29 Aug 2018

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét